Adapty výkaz práce na úkoly, požadavky, projekty

Hledáte konkrétní téma?

16. 03. 2023 DATAMIX Solutions s.r.o.

Vykazování práce je důležitou součástí každé firmy, která chce mít přehled o tom, jak efektivně a produktivně využívá svůj čas a zdroje. Ať už se jedná o fakturaci zákazníkům, evidenci docházky zaměstnanců nebo sledování pokroku na projektech a úkolech, vykazování práce je nezbytné pro správné řízení firmy.

Ale jak vykazovat práci snadno a rychle? Jak zajistit, že všechny informace budou přesné a aktuální? Jak si ušetřit čas a námahu s papírováním a následným ručním zadáváním dat?

Odpověď je jednoduchá: použijte cloudovou aplikaci Adapty Výkaz práce!

Adapty Výkaz práce je moderní aplikace ze systému Adapty, která umožňuje vykazovat a evidovat práci na úkoly, požadavky, projekty. Naše řešení je vhodné pro všechny firmy, které potřebují evidovat a vykazovat práci, hodiny či čas z různých důvodů – fakturace, evidence. K těmto výkazům je možné evidovat i docházku.

Adapty Výkaz práce je cloudová aplikace, která nevyžaduje žádnou instalaci nebo údržbu. Můžete ji používat kdykoliv a odkudkoliv pomocí internetového připojení. Adapty Výkaz práce je také bezpečná a spolehlivá aplikace, která chrání vaše data pomocí šifrování a zálohování. Adapty Výkaz práce je navíc cenově dostupná aplikace, která nabízí flexibilní platební modely podle vašich potřeb.

Adapty Výkaz práce je velmi jednoduchá a intuitivní na používání. Stačí si zvolit typ činnosti (úkol, požadavek, projekt), zadat název a popis (volitelně), vybrat datum a čas začátku a konce (nebo pouze dobu trvání) a potvrdit. Takto můžete evidovat i činnost v některých výrobách (např. projekční kanceláře, evidence práce na zakázku apod.). Aplikace je dostupná přes internet z mobilu, PC nebo tabletu.

Adapty Výkaz práce vám také umožňuje sledovat statistiky vaší práce pomocí grafů a tabulek. Můžete si zobrazit rozpad jednotlivých vykázaných činností do grafu podle typu činnosti, projektu nebo zaměstnance.

Pokud hledáte efektivní řešení pro vykazování práce ve vaší firmě, nečekejte déle! Zjistěte více o cloudové aplikaci Adapty Výkaz práce na našem webu nebo nás kontaktujte pomocí kontaktního formuláře nebo telefonu. Rádi vám poskytneme více informací o našem produktu nebo vám ukážeme jeho funkce v praxi.




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty