Organizování sama sebe? S Adapty je to hračka

Hledáte konkrétní téma?

5. 08. 2023 Eliška Dohnalová

Máte někdy potíž s plánováním práce sami pro sebe? Zvláště pak v různém rozestupu do budoucna? Pak jistě oceníte funkcionalitu aplikací v Adapty – Připomínky.

Tématické zařazení a časové ukotvení

Přímo k záležitosti, které se v budoucnu potřebujete věnovat si uložíte připomenutí do budoucna. Snadno se tak můžete vrátit k rozjednanému obchodu po zákazníkově dovolené, anebo naopak si naplánovat věci, které by mohly zapadnout během vaší dovolené

Upozornění v mailu nezapadne

Připomenutí vám přijde do mailu, jeho zapadnutí se však bát nemusíte. Na hlavní straně všechny záležitosti, které vám aplikace automaticky zaslala do mailu, naleznete na jednom místě.

Kde připomenutí využijete?

Aplikace v Adapty jsou uzpůsobeny mnohým oblastem vašeho podnikání. Ať už vás trápí systematická práce se zákazníky anebo potřebujete zefektivnit práci uvnitř vaší firmy, máme pro vás moderní řešení:

  • Adapty Interní požadavky – spolupráce na projektech, vedení porad a distribuce úkolů v rámci firmy, jsou hlavním cílem této aplikace.
  • Adapty zákaznické požadavky – pusťte svého zákazníka k sobě do firmy a usnadněte svoji vzájemnou spolupráci
  • Řízení rozvoje firmy – plánujete rozsáhlejší projekt jako např. stavbu nové haly? Naplánujte si projekt krok za krokem s Adapty řízením rozvoje firmy a mějte všechny informace na jednom místě

Potřebujete připomínat záležitosti i jiným lidem?

I na tyto případy samozřejmě pamatujeme. Mimo sebe můžete připomenutí založit komukoliv kdo využívá Adapty s vámi. Připomínky doplňují dosavadní notifikační funkce – odběry na požadavcích a komentáře s výběrem notifikace dané osobě.

Nespoléhejte se již jen na mail. S Adapty vám žádná informace nezapadne.

To vše a mnoho dalšího získáte s našimi aplikacemi v rámci ADAPTY

Chcete vědět více o aplikacích?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty