Revoluce ve vaší výrobě: jak náš katalog postupů zvyšuje produktivitu

Hledáte konkrétní téma?

13. 06. 2024 Eva Budková

V předchozím článku jsme si představili, jak náš katalog výrobních postupů může revolučně zlepšit výrobu a zvýšit produktivitu. Nyní se podíváme na konkrétní technické vlastnosti a benefity, které vám přinesou skutečnou přidanou hodnotu.

Uchovávejte znalosti a zvyšujte výkon operátorů

S naším řešením udržíte veškeré know-how ve firmě a vytvoříte znalostní databázi, která jasně popisuje, jak se co dělá. Díky tomu zvýšíte výkon jak nových, tak i stávajících operátorů a zároveň snížíte fluktuaci zaměstnanců. Výsledkem je zvýšení produktivity a vyšší ziskovost firmy.

Katalog výrobních postupů: Databáze know-how

Naše databáze umožňuje snadné uložení a přístup k výrobním postupům pro operátory a pracovníky na jednotlivých pracovištích. Katalog obsahuje nafocené a podrobně popsané pracovní postupy včetně schémat, což usnadňuje adaptaci novým zaměstnancům a pracovníkům s jazykovými bariérami. Díky tomuto systému eliminujete neefektivitu a zvýšíte produktivitu.

Zobrazení na pracovišti: Efektivita a intuitivnost

Po naskenování čárového kódu z průvodky se přímo na terminálu pracoviště zobrazí příslušný postup na druhém monitoru nebo na monitoru obsluhy. Pracovník tak může snadno a intuitivně procházet jednotlivé kroky, vidět použité nástroje a správný způsob montáže či instalace. Tento systém vede ke snížení stresu a chybovosti na pracovišti, čímž se zvyšuje celková produktivita a ziskovost.

Vytváření databáze postupů: Znalosti na dosah

Naše řešení umožňuje vytváření a uchovávání databáze obrázků, postupů a návodů, kde lze vkládat videa, dokumenty a schémata. Tímto způsobem koncentrujete a systémově uchováváte veškeré výrobní know-how, což je k nezaplacení. Snadné rozšiřování těchto znalostí přináší další výhody.

Modulární systém: Flexibilita a rozšiřitelnost

Náš systém je modulární, což znamená, že jej můžete snadno rozšířit o další potřebné oblasti ve výrobě i ve firmě. Tato flexibilita umožňuje přizpůsobení systému vašim konkrétním potřebám a růstu vaší společnosti.

Nyní je ten správný čas udělat krok směrem k modernizaci vaší výroby a zvýšení produktivity. Nenechte si ujít tuto příležitost a investujte do našeho katalogu výrobních postupů ještě dnes!

Objednejte si náš katalog výrobních postupů a získejte konkurenční výhodu!

Chcete vědět více o aplikaci?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty