Jak se zorientovat v termínech nad běžícími projekty a zakázkami

Hledáte konkrétní téma?

20. 08. 2024 Eva Budková

Pomocí Adapty řízení zakázek velice snadno zkrotíte chaos panující kolem termínů dílčích dodání, nebo celých dodávek jednotlivých plnění.

Stačí k tomu velice málo:

  1. Velmi výhodně si pronajmete Adapty řízení zakázek
  2. Obratem budete mít k dispozici adresář zákazníků, dodavatelů a firem a hlavně zakázky

Nyní stačí, když každou zakázku založíte a určíte lidi, kteří ji mají dozorovat, nebo rovnou založíte projektového manažera. Pověřený člověk jednoduše definuje termíny, kdy se má co odevzdat. Můžete využít komplexní systém plánování, úkolování a dalšího, ale to má nyní čas, vy chcete a potřebujete zvládnout nad desíti, padesáti zakázkami svět zmatečných termínů.

Stačí k zakázce vložit tyto termíny, můžete je spojovat se skupinami úkolů, abyste měli přehled, co jste měli dodat, když dodáváte průběžně. Nebo nemusíte a stačí termín.

Kouzlo nastane, když toto zvládnete udělat nad všemi zakázkami. Pak vznikne přehled, na týdenní bázi například, kdy vidíte, co všechno z pohledu zakázek a slibům daným zákazníkům je před vámi.

Hlavní přínosy:

  • Budete dodávat většinu zakázek na termín, s čím si Adapty neporadí, když někdo onemocní, nebo vypadne z rytmu. Ale budete mít možnost reagovat a zachránit situaci
  • Celá firma vidí a ví, co ji čeká tento a příští týden
  • Celá firma a jednotliví lidé mají informaci, co se nepovedlo v tomto nebo minulém týdnu a co je potřeba uhasit
  • Stanete se profesionálnějšími

Chcete vědět více o aplikaci?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty