Adapty: Cesta k lepšímu řízení projektů

Hledáte konkrétní téma?

18. 07. 2024 Eva Budková

Přečtěte si příběh projektové manažerky juniorky Elišky, která díky aplikaci Adapty zvládá své pracovní úkoly rychleji a jednodušeji.

Jmenuji se Eliška a jako juniorní projektová manažerka se každodenně setkávám s potřebou sledovat několik zakázek najednou, hlídat schválený čas, koordinovat vývojový tým a zpracovávat výkazy.

Naštěstí mi v této roli nesmírně pomáhá aplikace Adapty. Ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti a ukázala, jak mi Adapty pomáhá efektivně řídit projekty a zvládat všechny mé úkoly jednoduše a s přesností.

Přehled zakázek a sledování schváleného času

Jedním z mnoha aspektů mé práce je sledování schváleného času na jednotlivých zakázkách. Adapty mi umožňuje mít tento přehled vždy po ruce i v mobilu. Už nemusím zdlouhavě počítat, kolik času bylo odpracováno na každém jednotlivém úkolu/požadavku a tím i na projektu. Stačí pár kliknutí a mám k dispozici přehledný výkaz, který mi ukazuje aktuální stav odpracovaných hodin v porovnání se schváleným časem. To mi umožňuje rychle reagovat na případné problémy a udržovat projekty na správné cestě.

Práce se zakázkami a vývojovým týmem

Každý projekt má svůj specifický tým a s Adapty mám jasný přehled o tom, kdo je součástí jednotlivých týmů. Můžu přímo u zakázky zadávat úkoly a vývojové požadavky, což mi výrazně šetří čas. Nemusím neustále přepínat mezi různými nástroji nebo si zapisovat poznámky do několika různých dokumentů. Vše je integrované přímo v Adapty, což mi umožňuje snadno komunikovat s týmem a sledovat průběh prací.

Výkazy a přehledy

Adapty nabízí přehledné výkazy, které mi poskytují detailní pohled na práci odvedenou za minulý i aktuální měsíc. Můžu tak snadno sledovat, jak se nám daří plnit termíny a zda jsme v souladu s plánovaným rozpočtem. Navíc vidím, kdo na jakém úkolu pracuje a jaké požadavky jsem já zadala. Díky upozorněním, které mi Adapty posílá, když je nějaký úkol po termínu, mám vždy přehled nad svými zadanými požadavky. Tyto výkazy mi také umožňují lépe reportovat vedení firmy a klientům, což zvyšuje naši transparentnost a důvěru zákazníků.

Díky Adapty nemusím ztrácet čas manuálním počítáním a kontrolováním jednotlivých požadavků. Všechny informace mám na dosah ruky a můžu se plně soustředit na řízení projektů a koordinaci týmu. To mi nejen šetří čas, ale také zvyšuje moji produktivitu a spokojenost s prací.

Adapty se stalo nepostradatelným nástrojem v mém každodenním pracovním životě. Je to partner, který mi pomáhá zvládat všechny výzvy a umožňuje mi být lepším projektovým manažerem. Díky němu můžu mít jistotu, že všechny projekty jsou na správné cestě a naši klienti jsou spokojení.

Pokud hledáte způsob, jak zefektivnit svou práci a mít všechny důležité informace na jednom místě, doporučuji vyzkoušet Adapty. Vaše práce bude snazší a efektivnější, stejně jako ta moje.

Chcete vědět více o aplikaci?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty