Moderní HR s Adapty: Přínosy pro porady a úkoly

Hledáte konkrétní téma?

11. 07. 2024 Eva Budková

Jako personalistka ve firmě se pravidelně účastním porad s naším CEO. Tyto porady jsou pro mě klíčové nejen z hlediska strategického směřování společnosti, ale i z pohledu operativních úkolů, které mám následně vykonávat.

Nedávno jsme měli velmi produktivní poradu, která mi znovu potvrdila, jaké přínosy mi přináší používání moderní aplikace Adapty.

Jasná vize a konkrétní úkoly

Po naší poslední poradě jsem odešla s naprostou jistotou, co mám dělat. Ředitel mi detailně vysvětlil, čeho a jak chceme v následujících týdnech dosáhnout. Díky tomu jsem měla na svém seznamu jasně definovaných pět úkolů, které měly posunout naši firmu dál, v souladu s ideou Adapty – pomáhat firmám k růstu.

Předchystání bodů jednání

Před samotnou poradou si mohu předchystat body jednání jednoduše do agendy v Adapty a pak z nich čerpat během porady. Tento systém mi umožňuje mít všechny důležité body připravené a snadno dostupné, což zefektivňuje průběh samotného jednání a psaní zápisu.

Přehledné zápisy a úkoly

Jedním z největších přínosů, které mi Adapty přináší, je okamžitá možnost zapisování úkolů a poznámek během porady. Nemusím se vracet k e-mailům nebo hledat ve wordových dokumentech. Všechny zápisy mám přehledně uložené v systému Adapty. I kdyby se mi vybil notebook, mohu jednoduše vytáhnout mobil a pokračovat dál ve psaní. Toto cloudové řešení mi zajišťuje dostupnost odkudkoliv, což je pro moderní HR neocenitelné.

Přínosy v jednání

Všechny zápisy jsou přehledné a dostupné pro všechny zúčastněné. Nikdo nemá nejasnosti ohledně toho, co bylo dohodnuto a jaké úkoly mají být vykonány. Tento systém zajišťuje, že každý ví, na čem se pracuje a jaký je další krok. Žádné ztráty informací nebo nedorozumění. Navíc mohu snadno vytvořit navazující poradu pro příště, což zajišťuje kontinuitu a plynulý přechod mezi jednotlivými jednáními. Tímto způsobem máme vždy připravený plán a víme, co nás čeká v dalších krocích.

Pomoc v HR

V oblasti HR mi Adapty výrazně usnadňuje řízení každodenních procesů a projektů a díky tomu mám přehled o všech důležitých úkolech a jejich stavu. Mohu snadno sledovat pokrok jednotlivých členů týmu, delegovat úkoly a zajišťovat, že všechny důležité termíny jsou dodržovány. Adapty mi umožňuje rychle reagovat na vznikající problémy a efektivně je řešit, což přispívá k celkovému zlepšení naší HR strategie. Také mi poskytuje nástroje pro sběr a analýzu dat, což mi pomáhá lépe porozumět potřebám našich zaměstnanců a optimalizovat jejich pracovní prostředí.

Díky pravidelným poradám s CEO a praktickému používání Adapty vím vždy přesně, co mám dělat. Nemám žádné pochybnosti a mohu se plně soustředit na plnění svých úkolů. Tento systém mi nejen usnadňuje práci, ale také zajišťuje, že naše firma může růst a prosperovat. Pokud hledáte aplikaci, která vám pomůže udržet pořádek a výkonnost ve vašich pracovních procesech, mohu vám Adapty jedině doporučit.

Chcete vědět více o aplikaci?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty