Údržba a servis s Adapty: Jak zajistit spolehlivost a kontrolu nad výrobou

Hledáte konkrétní téma?

19. 09. 2024 Eva Budková


Pro výrobní firmy je klíčové udržovat stroje a zařízení v co nejlepším stavu, aby zajistily plynulý chod výroby a minimalizovaly výpadky. Adapty nabízí komplexní řešení, které firmám umožňuje organizovat a řídit procesy údržby a servisu s maximální přesností a přehledem.

Výhody pro vaši firmu

Díky široké nabídce funkcí pro správu údržby a servisu, které Adapty nabízí, můžete zajistit spolehlivý chod výroby, minimalizovat neočekávané odstávky a lépe plánovat náklady spojené s údržbou. Systém vám umožňuje sledovat všechny aspekty údržby na jednom místě, což zlepšuje rozhodovací procesy a přispívá k celkovému zlepšení kvality a produktivity.

Hlavní funkce údržby a servisu v Adapty:

Revize a plány údržby
S Adapty můžete jednoduše naplánovat pravidelné revize a údržbu všech zařízení prostřednictvím firemního kalendáře. Tento nástroj zahrnuje detailní přehled odstávek, revizí a servisních požadavků, což pomáhá lépe plánovat a optimalizovat údržbářské práce.

Inventarizace vybavení
Adapty poskytuje možnost kompletní inventarizace všech výrobních strojů a zařízení. Díky tomu máte vždy přehled o aktuálním stavu majetku a můžete lépe plánovat údržbu a výměnu dílů.

QR kódy pro rychlý přístup k informacím
Každý stroj, provoz nebo lokace může být označena QR kódem, který nabízí okamžitý přístup k relevantním informacím, jako je historie údržby, manuály nebo konkrétní postupy pro údržbáře. Tím se zrychluje a zjednodušuje práce v terénu, což pomáhá eliminovat zbytečné chyby a prodlevy.

Kompletní historie údržby
Adapty uchovává detailní historii všech údržbářských zásahů a servisů na každém zařízení. Tento přehledný archiv umožňuje sledovat vývoj a stavy jednotlivých strojů, což napomáhá při plánování budoucí údržby a rychlém řešení případných závad.

Integrace s Helios iNUVIO
Adapty je plně integrován s Helios iNUVIO, což znamená, že všechna data týkající se údržby a servisu mohou být snadno propojena s dalšími firemními procesy, jako je výroba, skladování nebo objednávky. Tím se zajišťuje maximální přehlednost a kontrola nad všemi klíčovými operacemi ve firmě.



Adapty nabízí komplexní nástroje pro správu údržby a servisu, které jsou navrženy tak, aby pomohly firmám udržovat jejich výrobní zařízení ve špičkovém stavu. Využijte Adapty a zajistěte si spolehlivý provoz, který podpoří růst vaší firmy.

Chcete vědět více o aplikaci?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty