Adapty katalog výrobních postupů je určen pro výrobní firmy, které chtějí mít pro operátory chytrou, online databázi pracovních postupů

Hledáte konkrétní téma?

13. 06. 2024 Eva Budková

Katalog výrobních postupů nabízí detailní postupy, jak se co dělá – od vybalení, přípravu, navěšení až přes výrobu, skladování a balení výrobků.

Pomáhá operátorům naučit se provádět operace na pracovišti správně, ukáže jim například, jak vyskládat materiál nebo zboží na paletu, jak jej zabalit.

Pro koho je katalog výrobních postupů určen?

Náš katalog výrobních postupů je ideální řešení pro výrobní firmy a společnosti se sériovou i zakázkovou výrobou. Velkým přínosem je ve firmách, které zaměstnávají cizojazyčně mluvící operátory. Pokud chcete zvýšit efektivitu výroby, udržet znalosti ve firmě a zlepšit kvalitu odvedené práce, je tento nástroj přesně pro vás.

Co náš katalog výrobních postupů dělá?

Databáze postupů ve firmě pro operátory

Náš systém umožňuje vytvoření a správu databáze pracovních postupů, která je snadno přístupná přímo na pracovišti. Operátoři mohou naskenovat čárový kód z průvodky a okamžitě získat přístup k potřebným instrukcím, obrázkům a návodům.

Lepší výroba

Díky systematickému ukládání a sdílení znalostí se snižuje fluktuace zaměstnanců a zvyšuje se jejich produktivita. Katalog výrobních postupů obsahuje vše, co je potřeba k efektivní a kvalitní výrobě, od výrobních postupů přes skladování až po balení.

Zvýšíte produktivitu, vyděláte více peněz!

Implementací naší aplikace zvýšíte produktivitu výroby, což povede ke zvýšení ziskovosti vaší firmy. Efektivní správa znalostí a pracovních postupů vede ke zlepšení kvality výroby, což se pozitivně projeví na výsledcích vaší společnosti.

Jak se to dělá?

Vytvoření databáze

Náš systém umožňuje snadné vytvoření databáze, kde můžete ukládat všechny důležité informace o výrobních procesech. Tato databáze například obsahuje:

  • Výrobní postupy
  • Obrázky a návody
  • Informace o skladování a balení

Integrace na Helios iNUVIO

Naše řešení je plně kompatibilní s ERP systémem Helios iNUVIO, což umožňuje snadnou integraci a synchronizaci dat v agendě výroby. Na pracovišti po načtení průvodky se zobrazí k prováděné operaci návod na její realizaci. Po načtení čárového kódu dojde k zobrazení např. způsobu uchycení, montáže, balení, formou série fotografií s možností detailního popisu.

Proč čekat? Zvyšte efektivitu své výroby ještě dnes!

Nečekejte, až vás konkurence předběhne. Investujte do naší databáze výrobních postupů a začněte sklízet výhody efektivní správy znalostí a zvýšené produktivity. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o tom, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich cílů.

Pokud toužíte po efektivním řešení pro optimalizaci katalogu výrobních postupů ve vaší firmě, obraťte se na naše obchodní oddělení.

Zavolejte nám na +420 588 288 481 nebo napište na obchod@datamix.eu a my vám rádi pomůžeme.

Chcete vědět více o aplikaci?




Mohlo by Vás dále zajímat

Další články najdete zde

logo Adapty